Waarom gebruiken? 

Het gebruik van een webshop review netwerk kan het vertrouwen vergroten dat klanten in uw shop hebben en anderen aansporen een aankoop te doen in uw shop. Het is daarom zeer aantrekkelijk om als webshop eigenaar gebruik te maken van een webshop review netwerk. De meeste review netwerken rekenen kosten op basis van het aantal bestellingen in de shop of uitnodigingen voor een review. Daarnaast bieden sommige review netwerken pakketten aan voor meer dan één domein.

Trusted Shops

Trusted Shops geeft webshop eigenaren een alles-in-een pakket om het vertrouwen van klanten te vergroten. Naast dat het reviewmogelijkheden voor webshops biedt, biedt Trusted Shops ook een keurmerk. Trustedshops biedt webshops de mogelijkheid gemakkelijk reviews te verkrijgen en hiermee te adverteren en zelf te beheren. Voor de consumtent biedt het keurmerk vertrouwen en zekerheid van een webshop en kunnen ze zien hoe de shop door anderen beoordeeld wordt. Trusted Shops biedt klanten, in combinatie met klantbeoordelingen en de garantie op kopersbescherming, zekerheid bij het online shoppen. Om het Trusted Shops keurmerk te kunnen gebruiken, moet een webwinkel aan een aantal criteria voldoen. Tot en met 500 bestellingen per jaar kunt u gratis gebruikmaken van Trusted Shops. Vanaf 500 bestellingen geldt er een maandelijkse bijdrage van €59,90 per maand, die kan oplopen tot €349,90 voor 30.000 bestellingen per maand. Wanneer uw webshop 30.000 of meer bestellingen per jaar verwerkt, kunt u contact opnemen met Trusted Shops voor een pakket op maat.

Kiyoh  

Kiyoh biedt een compleet reviewsysteem om klantbeoordelingen en productreviews te verzamelen en te publiceren. Het systeem is beschikbaar in 30 talen en is met 8.000 aangesloten webshops marktleider. Kiyoh is official Google Partner en integratie van uw klantbeoordelingen in uw AdWords advertenties is dus mogelijk evenals de sterren (rich snippets) in organische zoekresultaten. Daarnaast kunt u de beoordelingen op uw webshop tonen door middel van een widget met uw score. Ook kunt u de reviews integreren in webshop en in uw eigen huisstijl tonen. Beoordelingen kunnen automatisch worden verzameld na iedere bestelling in de webshop. Dit kan via de aangesloten webshopsystemen, via een API of plugin voor de meeste bekende open source systemen. Daarnaast is Kiyoh door Thuiswinkel.org en Webshop Keurmerk gekozen om als enige reviewpartij het reviewsysteem te faciliteren voor deze leden, zodat het keurmerk en de reviewscore gecombineerd in de widget worden getoond. Kiyoh biedt drie verschillende pakketten aan. Het Pro Plus pakket neemt u af voor €15,90 per maand. Hiermee kunt u tot 150 klanten per maand uitnodigen. In het Premium kunt u tussen de 150 en 3000 klanten uitnodigen (tarieven tussen €17,- tot €55,- per maand). Vanaf meer dan 3000 uitnodigingen per maand en specifieke wensen kunt u kiezen voor het Maatwerk pakket (vanaf €99,- per maand).

Bekijk ook eens:
Uw advertentie hier?
Adverteren op onze site?

Dat kan! Via het contactformulier kun je contact met ons opnemen en kunnen we in overleg gaan om tot een fijne samenwerking te komen.

Neem contact op
Kijk hier ook eens naar Alle blogcategorieën
Meer in deze categorie? Bekijk deze artikelen dan ook eens