Fungeert als tussenpersoon

Een Affiliate netwerk fungeert eigenlijk als een groot tussenpersoon tussen u en de affiliate partij. Een affiliate netwerk zorgt dat uw advertenties op affiliate sites geplaatst worden, houdt de conversies bij en regelt de betalingen met de affiliates. Wanneer u geïnteresseerd bent in affiliate marketing, kunnen onderstaande affiliate netwerken hiervoor geschikt zijn.

Tradetracker

Tradetracker is één van de grootste affiliate netwerken in Nederland. Het bedrijf is gevestigd in Almere en heeft inmiddels verschillende kantoren in Europa. Zo heeft Tradetracker kantoren in België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Met haar geavanceerde software kunnen prestaties eenvoudig inzichtelijk worden gemaakt voor zowel publishers als adverteerders. Zo biedt de software bijvoorbeeld een overzicht van impressies, kliks, CTR, CSR en vele andere statistieken. Tradetracker biedt verschillende linkingtechnieken aan voor adverteerders: naast StandardLinking en Directlinking word er ook Cleanlinking aangeboden. Met de laatste optie kan een adverteerder de meest schone links aanbieden aan een specifieke groep affiliates. Het aanbod van campagnes binnen Tradetracker is breed. Zo hebben zich in Nederland zo’n 2500 adverteerders aangesloten in uiteenlopende categorieën, van auto’s tot dieren en reizen. Omgekeerd zijn er bij Tradetracker een groot aantal affiliates aangesloten, zodat adverteerders voldoende mogelijkheden hebben om promotiemateriaal te verspreiden.

Daisycon

Daisycon is een internationaal affiliate netwerk dat met name de focus legt op de landen Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Daarbij is het actief in veel verschillende branches. Het merk Daisycon wordt sinds 2007 gevoerd, daarvoor werden enkele merken apart gevoerd. In 2008 lanceerde Daisycon het reisnetwerk Paxz, speciaal ingericht voor reisgerelateerde websites. Bij Daisycon zijn dan ook ruim 150 adverteerders in de reisbranche, de grootste affiliate branche op basis van omzet, aangesloten.In totaal zijn er in Nederland ongeveer 1.000 adverteerders aangesloten. Daisycon heeft voor publishers innovatieve tools en vergelijkers ontwikkeld zodat het voor affiliates bijvoorbeeld eenvoudiger wordt om met weinig technische kennis adverteerders te vergelijken op basis van een aantal criteria.

Zanox

Zanox ondersteund samen met zusterbedrijven Affiliate Window en eprofessional meer dan 4.300 internationale adverteerders. Het affiliate netwerk is actief in meer dan 50 landen en heeft kantoren verspreid over Europa, de VS en Brazilië. In 2011 nam Zanox het Nederlandse affiliate marketing netwerk M4N over, waarmee Zanox naar eigen zeggen marktleider is geworden in Nederland en België. In november 2013 werd een fusie afgerond met het Britse Affiliate Window. In Nederland zijn er zo’n 500 adverteerders aangesloten bij Zanox. Zanox kent een filosofie van een “open company”. Zo delen ze actief kennis via veel verschillende online kanalen en ook offline initiëren ze evenementen als de Zanox Campus.
 

 

Bekijk ook eens:
Uw advertentie hier?
Adverteren op onze site?

Dat kan! Via het contactformulier kun je contact met ons opnemen en kunnen we in overleg gaan om tot een fijne samenwerking te komen.

Neem contact op
Kijk hier ook eens naar Alle blogcategorieën
Meer in deze categorie? Bekijk deze artikelen dan ook eens