Voordeel van e-mail marketing software

Het voordeel van e-mail marketing software is dat het geen tot weinig geld kost en gemakkelijk is om te doen. Afhankelijk van het programma waarmee u werkt kunt u eenvoudig een e-mailcampagne opstellen, om vervolgens te versturen naar een groot klantbestand. Met onderstaande providers is dit mogelijk. Daarnaast is het vaak ook mogelijk om e-mail marketing te richten op specifieke doelgroepen, met specifieke context, etc. Dit vereist vaak wat meer tijd om uit te zoeken en in richten. Er is dan ook veel mogelijk met e-mail marketing software en u kunt het zo complex maken als u zelf wilt.

Mailchimp  

Mailchimp is een manier van het maken, verzenden en analyseren van e-mail marketing. Het design kunt u aan uw eigen hand aanpassen. U kunt zo dus bijvoorbeeld uw eigen huisstijl gebruiken.

Tropolis Solutions

Tropolis Solutions is één van de Europese e-mail service providers. Ze ontwikkelen technische oplossingen op het gebied van e-mail marketing. Diensten worden geleverd via een netwerk van industry leading partners. Het is een compleet systeem dat u krijgt. De basis vormt de Contact Manager voor centrale opslag van contacten en data. Met de Content Manager krijgt u de mogelijkheid campagnes te ontwerpen en tekst en beeld te bewerken. De Publish Manager zorgt ervoor dat de e-mail wordt verzonden. is één van de Europese e-mail service providers. Ze ontwikkelen technische oplossingen op het gebied van e-mail marketing. Diensten worden geleverd via een netwerk van industry leading partners. Het is een compleet systeem dat u krijgt. De basis vormt de Contact Manager voor centrale opslag van contacten en data. Met de Content Manager krijgt u de mogelijkheid campagnes te ontwerpen en tekst en beeld te bewerken. De Publish Manager zorgt ervoor dat de e-mail wordt verzonden.

Webpower

Webpower is een wereldwijd bekende speler op het gebied van marketing automation. Webpower biedt u beter inzicht in uw klanten en helpt u om uw publiek enthousiast te maken. Daarvoor gebruikt Webpower persoonlijke en relevante e-mails, pushberichten, sms, sociale media én uw eigen website. Hun aanpak levert u kostenbesparingen op en verhoogt uw conversiepercentages. Bovendien bieden de uitgebreide rapporten u de inzichten die u nodig heeft om uw marketingaanpak verder te verbeteren.
 

Bekijk ook eens:
Uw advertentie hier?
Adverteren op onze site?

Dat kan! Via het contactformulier kun je contact met ons opnemen en kunnen we in overleg gaan om tot een fijne samenwerking te komen.

Neem contact op
Kijk hier ook eens naar Alle blogcategorieën
Meer in deze categorie? Bekijk deze artikelen dan ook eens