Intershop

Intershop is een webshop software met een licentie. Intershop is een wereldwijd bekend e-commerce bedrijf. Meer dan 500 grote en middel bedrijven over de gehele wereld werken met Intershop. Intershop biedt een scala van diensten aan klanten die de klanten in staat stellen om het beste uit hun online verkopen te halen. Met de kennis die ze hebben ontwikkelen ze e-commerce oplossingen die zijn afgestemd op de behoeften van de klant.

EcManager

ecManager is een omnichannel e-commerce platform dat zich met de e-commerce software richt op het midden en de bovenkant van de markt. ecManager staat voor een betrouwbaar, schaalbaar en open e-commerce platform dat webwinkeliers in staat stelt om (zonder IT kennis) een webshop te beheren, in te richten en te optimaliseren. ecManager is een Nederlands product dat de klant centraal stelt om daardoor de conversie en orderwaarde te vergroten.

IBM WebSphere

IBM WebSphere is een webshop systeem met een licentie. IBM WebSphere heeft zich vooral gericht op de web-technologie. Voor het opstellen van databases en back-end-systemen bent u bij het juiste adres bij IBM WebSphere. De software van IBM WebSphere is gericht op bedrijven met hoge verkoopaantallen. Bedrijven die gebruikmaken van IBM WebSphere zijn onder andere IKEA en Staples. Om meerdere doelgroepen te kunnen bedienen is er keuze uit drie pakketten: het Express pakket, het Enterprise pakket en het Professional pakket. Voor meer informatie over deze pakketten, neem dan een kijkje op hun website.
 

Bekijk ook eens:
Uw advertentie hier?
Adverteren op onze site?

Dat kan! Via het contactformulier kun je contact met ons opnemen en kunnen we in overleg gaan om tot een fijne samenwerking te komen.

Neem contact op
Kijk hier ook eens naar Alle blogcategorieën
Meer in deze categorie? Bekijk deze artikelen dan ook eens