Betaalproviders

Betaalproviders bieden verschillende mogelijkheden om te betalen op uw webshop. Of uw bezoekers met iDEAL, Creditcard of een andere betaalvorm kunnen afrekenen, is afhankelijk van de provider. In Nederland kent iDEAl de meeste populariteit, dus het is aan te raden deze mogelijkheid sowieso te bieden aan uw bezoekers. In het buitenland is dit vaak de Creditcard, dus als uw shop zich ook richt op het buitenland, is een betaalmogelijkheid met Creditcard aan te raden.

Wanneer u bezoekers eenvoudig via mobiel of tablet wilt laten betalen, vereist dit vaak een specifieke payment service provider. Hiervoor zijn er betaalproviders die uitstekende betaalmogelijkheden voor mobiel verkeer bieden. Tegenwoordig wordt mobiele toegankelijkheid van webshops steeds belangrijker, het is dus zeker niet verkeerd om hierbij stil te staan bij het kiezen van de geschikte betaalprovider.

Card Gate

Card Gate is een Payment Service Provider (PSP) die de online betalingen verzorgt voor webwinkels. Card Gate heeft een gateway ontwikkeld die meerdere betaalmethoden aan kan en waar u verzekerd bent van veilige en correcte betalingen. Bij het ontwikkelen van deze gateway hebben ze niet specifiek één betaalmethode aangehouden maar meerdere betaalmethoden. Met Card Gate kunnen online betalingen veilig en eenvoudig afgerekend worden in binnen- en buitenland. Bij Card Gate hoeft u geen aansluitkosten te betalen en zijn er geen maandelijkse vaste kosten. Tarieven zijn afhankelijk van het aantal transacties per maand en van de betaalmogelijkheid die u kiest.

MultiSafepay  

MultiSafepay is een Payment Service Provider (PSP) die een ruim aanbod aan betaalmiddelen heeft, voor binnen- en buitenland. De betaaloplossingen van MultiSafepay zijn geschikt voor e-commerce op computer, mobiele telefoon en tablet. MultiSafepay biedt een Fastcheckout optie aan voor mobiel en tablet, waarbij er in 3 stappen online afgerekend kan worden. Voor meer informatie over de pakketten, verwijzen wij u door naar de website. U betaalt voor Multisafepay €74,95 aansluitkosten. Daarnaat betaalt u nog een vast en/of variabel bedrag per transactie. Kijk voor een gedetaillerd kostenoverzicht op de website van MultiSafepay.

Bekijk ook eens:
Uw advertentie hier?
Adverteren op onze site?

Dat kan! Via het contactformulier kun je contact met ons opnemen en kunnen we in overleg gaan om tot een fijne samenwerking te komen.

Neem contact op
Kijk hier ook eens naar Alle blogcategorieën
Meer in deze categorie? Bekijk deze artikelen dan ook eens