Beginnende webshops

Voor beginnende webshops, die zelf geen tot weinig kennis in huis hebben van het ontwikkelen van een webshop, kan SAAS software een goede uitkomst bieden. Echter, ook voor gevorderde webshop eigenaren kan SAAS oplossing software veel werk uit handen nemen. Er zijn veel verschillende SAAS oplossing software partijen, die ieder haar eigen (extra) diensten aanbieden. Voor iedere webshop, beginnend tot gevorderd, zal er dan ook een passende software partij zijn.

CCV Shop

CCV Shop is de alles-in-één oplossing voor zowel de beginnende als de ervaren webwinkelier. Met CCV Shop heeft u een webshop inclusief hosting, updates en support, voor een vast maandelijks bedrag. Alle technische zaken worden u uit handen genomen, zodat u zich volledig kunt richten op de verkoop van uw producten. CCV Shop biedt u talloze mogelijkheden om te groeien. Heeft u al een webshop en wilt u overstappen naar CCV Shop? Met de gratis overstapservice kan dit snel en eenvoudig. Het supportteam van CCV Shop staat voor u klaar. Ook kunt u kosteloos een workshop volgen waarin u alles leert over het starten van een webshop.

MyShop  

MyShop is een webshop software waarmee u gemakkelijk en snel een webwinkel kunt beginnen. Voor zowel de consumentenmarkt (B2C) als voor de zakelijke markt (B2B). U kunt de website indelen naar eigen smaak. Gebruik bijvoorbeeld uw eigen design en huisstijl bij het vormgeven van uw website. Er zijn verschillende pakketten te vinden bij myShop. Zo heeft u een basic pakket, startup pakket, professional pakket en B2B pakket. Daarnaast kunt u ook een internetkassa pakket toevoegen. Bij myShop heeft u een gratis proefperiode van 3 maanden. Basic pakket vanaf €5,- per maand, startup pakket vanaf €19,- per maand, professional pakket vanaf €39,- per maand en B2B pakket vanaf €47,- per maand. De internetkassa is vanaf €14,- per maand toe te voegen. Tevens is het mogelijk om via myShop Solutions uw webshop volledig naar wens te laten ontwerpen & bouwen met een eigen design, koppelingen en specifieke functies.

Bekijk ook eens:
Uw advertentie hier?
Adverteren op onze site?

Dat kan! Via het contactformulier kun je contact met ons opnemen en kunnen we in overleg gaan om tot een fijne samenwerking te komen.

Neem contact op
Kijk hier ook eens naar Alle blogcategorieën
Meer in deze categorie? Bekijk deze artikelen dan ook eens