Google Zoekwoordplanner

Met de zoekwoordplanner van Google, kunt u onder andere onderzoek doen naar zoekwoorden. Stel, u hebt hulp nodig bij het zoeken naar nieuwe zoekwoorden die u aan uw campagne kunt toevoegen. De zoekwoordplanner van Google vindt zoekwoorden die relevant zijn voor uw product of service, bij zowel bestemmingspagina’s als bij verschillende productcategorieën.
Met Google zoekwoordplanner kunt u ook historische statistieken en verkeersprognoses ontvangen. U krijgt statistieken zoals het zoekvolume, zodat u duidelijk voor uzelf kunt bepalen of u het zoekwoord wilt gebruiken voor uw campagne(s). Met de tool ontvangt u ook prognoses van het geschatte aantal conversies, verwachte aantal klikken, en van hoe een lijst met zoekwoorden zou kunnen presteren bij een bepaald bod (CPC) en budget. Deze tool van Google is volledig gratis te gebruiken.

Semrush

Semrush biedt een aantal tools aan, namelijk;–Domain vs. Domain: hiermee kunt u verschillende domeinen met elkaar vergelijken. U ziet zo welke unieke keywords bijvoorbeeld een concurrent van u gebruikt.
–Charts: U krijgt gemakkelijk statistieken te zien van de door uw gekozen domeinen.
–Position tracking: U kunt hiermee zien wie uw lokale concurrenten zijn, u kunt verschillende devices targetten, en u kunt alle domeinen en keywords tracken met deze tool.
–Site Audit: hiermee kunt u zien wat de “gezondheid” van uw website is, en wat er aan schort. Hierdoor kunt u prioriteiten stellen aan wat u het eerst gaat repareren of verbeteren op uw site. Ook kunt u de vooruitgang met betrekking tot SEO in de gaten houden met deze tool.De prijzen van de pakketten variëren van $69,95 tot $549,95, afhankelijk van het aantal bezoekers u wilt tracken per dag en of u met meerdere personen tegelijk wilt inloggen op het account. Voor al deze pakketten geldt echter ook een termijn van 7 dagen waarin u nog kunt uitstappen als het pakket niet bij u past.

MajesticSEO

MajesticSEO biedt verschillende marketingsoftwaretools aan, namelijk;–Site Explorer: Hiermee kunt u een domein of URL zeer gedetailleerd verkennen. Leden met een Zilver, Goud of Patina abonnement krijgen volledige toegang tot deze tool.
Backlink Hystory Checker: Deze tool toont SEO’s het aantal backlinks voor opgegeven domeinen, subdomeinen, of URL’s.
Search Explorer: U kunt hiermee zoeken naar trefwoorden in de index van MajesticSEO, dan kunt u de paginatitel en URL zien waar het trefwoord in voorkomt. U ontvangt ook een zoekscore voor de URL.
Link Intelligence API: De data wordt bewaakt door MajesticSEO zelf, ze nemen naar eigen zeggen die verantwoordelijk zeer serieus. De kosten van deze optie hangen af van de licentie die u hebt.De licenties worden aangeboden in vier verschillende pakketten, met prijzen uiteenlopend van €39,99 tot €299,99 per maand. Deze prijzen zijn gebaseerd op het aantal downloadbare backlinks, indexeenheden, zoekeenheiden, analyseerbare links, en API-toegang.

Bekijk ook eens:
Uw advertentie hier?
Adverteren op onze site?

Dat kan! Via het contactformulier kun je contact met ons opnemen en kunnen we in overleg gaan om tot een fijne samenwerking te komen.

Neem contact op
Kijk hier ook eens naar Alle blogcategorieën
Meer in deze categorie? Bekijk deze artikelen dan ook eens