Thuiswinkel.org

Thuiswinkel.org is het inspirerende digital commerce-netwerk voor webwinkels in Nederland. Ze geven het Thuiswinkel Waarborg uit en bieden het Thuiswinkel Waarborg Reviewsysteem aan. Thuiswinkel.org voorziet haar leden van gratis juridisch advies, kennis en onderzoeken. Om lid te kunnen worden van de vereniging, doorloop je een certificering. De certificering helpt je te voldoen aan de huidige wet- en regelgeving. Zo vergroten we samen het vertrouwen in online shoppen. Thuiswinkel.org komt daarnaast op voor de belangen van webwinkels in Den Haag en Brussel en heeft zich aangesloten bij Ecommerce Europe. Lid worden van de vereniging kan vanaf €465,- per jaar, afhankelijk van je jaaromzet.

Trusted Shops Keurmerk

Trusted Shops geeft webshopeigenaren een alles-in-een pakket om het vertrouwen van klanten te vergroten. Om het Trusted Shops keurmerk te kunnen gebruiken, moet een webwinkel aan een aantal criteria voldoen. Trusted Shops biedt klanten, in combinatie met klantbeoordelingen en de garantie op kopersbescherming, zekerheid bij het online shoppen. Tot en met 500 bestellingen per jaar kunt u gratis gebruikmaken van Trusted Shops. Vanaf 500 bestellingen geldt er een maandelijkse bijdrage van €59,90 per maand, die kan oplopen tot €349,90 voor 30.000 bestellingen per maand. Wanneer uw webshop 30.000 of meer bestellingen per jaar verwerkt, kunt u contact opnemen met Trusted Shops voor een pakket op maat.

Webshop Keurmerk

Webshop Keurmerk is een brancheorganisatie met een keurmerk voor thuiswinkels die hun producten en diensten voornamelijk via internet aanbieden. Alle aangesloten winkels worden continu in de gaten gehouden of ze nog steeds aan de criteria voldoen. Op deze manier kan dit keurmerk de consument beschermen tegen ondeugdelijke webwinkels en/of thuiswinkels. Om het Webshop Keurmerk te kunnen dragen dient een webwinkel aan diverse criteria voldoen. De kosten voor het Webshop Keurmerk bedragen €195,- per jaar. Dit is een vaste prijs en in tegenstelling tot vele andere keurmerken niet afhankelijk van de grootte van de webshop.

 

Bekijk ook eens:
Uw advertentie hier?
Adverteren op onze site?

Dat kan! Via het contactformulier kun je contact met ons opnemen en kunnen we in overleg gaan om tot een fijne samenwerking te komen.

Neem contact op
Kijk hier ook eens naar Alle blogcategorieën
Meer in deze categorie? Bekijk deze artikelen dan ook eens