Voordeel open source software

Het voordeel van open source software is onder andere het feit dat deze kosteloos gebruikt kan worden. Daarnaast is het mogelijk zelf functies toe te voegen of aan te passen aan de software, omdat de broncode vrij toegankelijk is. Wanneer u een zekere handigheid hierin heeft, biedt open source software dus vele mogelijkheden. Zoals eerder genoemd is het gebruik van open source software gratis. Voor extra opties, zoals het downloaden van specifieke tools en plug-ins, worden vaak wel kosten gerekend.

Magento Community

Magento Community is een webshop software waarmee u zelf een eigen webshop kunt bouwen. Met Magento Community heeft u zelf de volledige controle over de look en feel, content en functionaliteit van de webshop. Tenzij u zelf enige kennis hebt met het bouwen van een webshop, kunt u het bouwen van een shop in Magento het beste uitbesteden aan kenners. Magento Community is een open source webshop software, geheel gratis te downloaden waarbij u geen maandelijkse kosten betaalt.

WordPress  

WordPress is een open source content management systeem (CMS) voor weblogs. WordPress staat bekend om het bouwen van websites met daarop veel content. Het is een ideaal systeem om bijvoorbeeld uw eigen weblogs te onderhouden. Door de jaren heen heeft WordPress deze functie uitgebreid. Momenteel wordt het systeem ook gebruikt voor allerlei soorten webshops en sinds een paar jaar is er ook een webshop softwarepakket. Het gebruik van WordPress als e-commerce softwarepakket is op dit moment in opkomst. WordPress is gratis te downloaden en u betaalt geen maandelijkse kosten.
 

Bekijk ook eens:
Uw advertentie hier?
Adverteren op onze site?

Dat kan! Via het contactformulier kun je contact met ons opnemen en kunnen we in overleg gaan om tot een fijne samenwerking te komen.

Neem contact op
Kijk hier ook eens naar Alle blogcategorieën
Meer in deze categorie? Bekijk deze artikelen dan ook eens