Informatie

De informatie die gegeven wordt op E Commercemagazine is met veel zorgvuldigheid samen gesteld door een de redactie van E Commercemagazine. De informatie wordt met regelmaat geactualiseerd of indien nodig aangevuld met relevante informatie. E Commercemagazine is niet verantwoordelijkheid voor onvolledigheden of onjuistheden die eventueel te vinden zijn op de website.

We doen ons best om relevant te zijn, maar we zijn een informatieportaal en we dienen dan ook alleen om informatie te geven en niet mensen over te halen. Dit geldt hetzelfde voor de tips die gegeven kunnen worden in de artikelen. Wanneer deze tips niet werken of foutief uitvallen, dan dient u zelf deze verantwoordelijkheid te nemen en kunt u deze niet achterhalen op E Commercemagazine.

We geven bij deze aan geen aansprakelijkheid en verantwoording te nemen, mocht het toch voorkomen dat we als schuldig worden aangewezen.

Tips en contact

Wanneer er tips worden gegeven aan E Commercemagazine wordt er GEEN vergoeding gegeven. Bij het aanvragen van een zakelijk contact dient u in te stemmen met de voorwaarden van adverteren. Deze wordt gegeven na het indienen van een verzoek.

Wanneer u een tip stuurt naar E Commercemagazine, dan heeft E Commercemagazine direct het recht gekregen om deze tip te gebruiken en eventueel te delen met de consumenten.

Wanneer er toch een vergoeding wordt gevraagd, zullen we deze netjes afslaan. Wanneer u dan vraagt om het te verwijderen van de website, dan is het mogelijk dat we hier niet aan meewerken.

Contact kan alleen gelegd worden met de daarvoor bestemde mogelijkheden. Formulieren die ingevuld zijn, maar geen relevantie hebben met E Commercemagazine worden niet beantwoord!

 

Bekijk ook eens:
Uw advertentie hier?
Adverteren op onze site?

Dat kan! Via het contactformulier kun je contact met ons opnemen en kunnen we in overleg gaan om tot een fijne samenwerking te komen.

Neem contact op
Kijk hier ook eens naar Alle blogcategorieën
Webshop services Webshop services
Webshop software Webshop software
Online marketing tools Online marketing tools
Online marketing kanalen Online marketing kanalen
Meer in deze categorie? Bekijk deze artikelen dan ook eens