Webwinkel Vakdagen op 25 & 26 januari 2012

Nog even en de Jaarbeurs Utrecht opent de deuren voor de Webwinkel Vakdagen. De grootste e-commerce vakbeurs van de Benelux met een
up-to-date aanbod van e-commerce-oplossingen. Op het gebied van betaalsystemen, webdesign, fulfilment en bezorging… Alle zaken waar u dagelijks mee te maken hebt in uw online business. Vanzelfsprekend treft u ook alle partners van E-Commerce Magazine. 

  S&H Productfulfilment   standnummer A28 / standnummer L24  
  Multi-channel oplossingen, standnummer A28
Goed fulfilment is veel meer dan het leveren van ‘handjes en vierkante meters’. Met die visie is S&H Productfulfilment al jaren normstellend in de markt. Tijdens de Webwinkel Vakdagen maakt u kennis met de multi-channelbenadering van S&H. Een geïntegreerde totaaloplossing die uw hele e-business ondersteunt. Van bestelmethoden, een pro-actief voorraadbeheer en het verzendklaarmaken en uitleveren van bestellingen tot klantenservice.

Logistiek en fulfilment, standnummer L24
De kwaliteit van uw logistieke prestaties bepaalt grotendeels hoe de klant uw webwinkel beoordeelt. Desondanks besteden weinig e-tailers aandacht aan fulfilment. Met alle risico’s van dien. S&H Productfulfilment laat tijdens een praktijkgerichte presentatie zien dat fulfilment van doorslaggevend belang is voor uw webwinkel.

Uitreiking award ‘Logistieke webshop van het jaar’ in Media Plaza

E-mark
Online marketingbureau E-mark biedt u een uitgelezen mogelijkheid. Lever uw visitekaartje in op de stand en maak kans op een jaar gratis E-mark Mail basislicentie, inclusief het verzenden van e-mailcampagnes t.w.v. € 4.000,-. Een bezoekje aan de stand is sowieso de moeite waard: u krijgt namelijk een gratis e-mailoptimalisatiescan aangeboden.
ISM eCompany   standnummer S38
ISM loopt al jaren voorop op het gebied van hoogwaardige e-commercediensten. Van conceptontwikkeling en realisatie tot e-marketing en exploitatie. Een breed pakket oplossingen die de sleutel vormen tot online succes. Hoe dit er voor u uit kan zien? Dit hoort u tijdens de Webwinkel Vakdagen.
Kieskeurig.nl   standnummer M29
Vergelijkingssite Kieskeurig.nl is tijdens de Webwinkel Vakdagen aanwezig om u alles te vertellen over de nieuwste trends en ont­wikkelingen in de markt en specifiek uit de e-commercebranche. Natuurlijk staan ook onze accountmanagers voor u klaar voor advies en vragen en om te laten zien wat Kieskeurig.nl voor u kan betekenen.
Ogone   standnummer A12
Leveranciers van betalingsdiensten. Tijdens de Webwinkel Vakdagen presenteert het de laatste payment-trends, zoals mobiel betalen, de dienst Payble en EDCC. Bovendien maakt u kennis met het nieuwe collecting model van Ogone en met de voordelen van achterafbetaal-methoden.
Selektvracht   standnummer L04
SELEKTVRACHT is een zelfstandige business unit van DHL Express en één van de grootste dienstverleners op het gebied van consumenten­belevering. Deze positie hebben we bereikt door onze oplossingen volledig af te stemmen op de wensen en behoeften van onze klanten in de
E-commerce branche.
Webservices.nl   standnummer A48
Webservices.nl geeft een demo van de ‘Webshop van de Toekomst’ en laat zien hoe het aantal muiskliks tijdens de check-out fors kan verminderen, terwijl de klantkennis vergroot. Bovendien maakt u kennis met alle voordelen van social sign in, likes & shares, social profiling, adresvalidatie en checks op kredietwaardigheid.

LinkedInDelen