Verzendsoftware Parcelware geïntegreerd in 9 webshop software

Op dit moment hebben al 9 webshop leveranciers een integratie met Parcelware, de verzendsoftware van TNT Post Pakketservice. Sinds begin dit jaar is TNT Post Pakketservice actief webshop leveranciers aan het benaderen voor de integratie met Parcelware, om zo het gebruiksgemak van de software te verhogen en de tijd die webwinkeliers kwijt zijn aan de verzending van hun orders, te verkorten.

Parcelware

Parcelware is een belangrijk onderdeel van de dienstverlening van TPP. Alle zakelijke klanten van TPP kunnen gratis gebruik maken van deze verzendsoftware. Gebaseerd op hun behoeften kunnen klanten kiezen uit een Desktop versie en een Web versie. Met Parcelware kunnen webwinkeliers eenvoudig professionele adreslabels maken en uitprinten.

Integratie

Voor TNT Post Pakketservice klanten, die gebruik maken van één van de 9 aangesloten webshopsoftware-leveranciers, is het handmatig invoeren van adresgegevens verleden tijd. Door de koppeling worden de adresgegevens van de order geplaatst in Parcelware. Dit kan afhankelijk van de leverancier via het importeren van de gegevens in Parcelware of automatisch. Bij de laatste vindt er helemaal geen handmatige handeling meer plaats.

Webwinkels

Webshop leveranciers krijgen steeds vaker de vraag van hun klanten om een Parcelware integratie. De tijd die zij per dag besteden aan de verzending van hun orders kan hiermee aanzienlijk worden verminderd. De tijd die zij hiermee besparen kunnen zij vervolgens op een andere manier besteden, bijv aan de marketing van hun webwinkel.

Webshopleveranciers

De webshop leveranciers die momenteel een integratie met Parcelware hebben zijn:

MijnWinkel

ShopFactory

Shoptrader

SEOshop

Mijn Webwinkel

One-Stop-Webshop

Vivendo

Total Commerce

Edigi

In de toekomst zal de lijst met aangesloten webshopsoftware-leveranciers verder worden uitgebreid.

Voor meer informatie: www.tntpostpakketservice.nl

«Terug

LinkedInDelen