Stem nu op de website van het jaar 2012!

website van het jaarVerschillende klanten van ISM zijn genomineerd voor de website van het jaar verkiezing van 2012. Vanaf nu is het ook mogelijk om te stemmen op de genomineerden klanten van ISM eCompany. Doe nu mee en breng je stem uit!

Tot 26 okotber is het mogelijk om te stemmen op uw favoriete websites in de verschillende categorieën. U kunt de websites beoordelen op inhoud, navigatie en design. Elke categorie kent twee winnaars. De genomineerden klanten van ISM eCompany zijn PostNL in de categorie e-commerce, NHA in de categorie educatie, Natuurmonumenten en Reumafonds in de categorie goede doelen.
De website met de beste score binnen zijn categorie wordt de ‘Beste Website’ en de website met het hoogst aantal stemmen wordt de ‘Populairste Website’. De website met de beste beoordeling binnen zijn categorie wordt de winnaar ‘Website van het jaar 2012′.
Maak gebruik van deze kans en stem tot 26 oktober op bovengenoemde klanten van ISM eCompany! De winnaars worden bekend gemaakt tijdens de Website van het Jaar Awardshow van 15 november aanstaande.

«Terug

LinkedInDelen