Sprekers Online Betaal Congres bekend

Hans Elshout zal namens S&H een inspirerende sessie verzorgen.
Bekijk het volledige programma..

14.30 -15.00

Geïntegreerde financiële vervulling en orderverwerking voor webwinkels

Bestellingen verwerken is een complexe taak, variërend van het hanteren en coördineren van verschillende order bronnen tot betalingen naar magazijn management en de uiteindelijke verzending.

Webwinkels hebben partners nodig die deze verschillende taken kunnen managen maar het resultaat is onderhevig aan de kwaliteit van het gehele proces. Het werken met één betrouwbare speler voor dit gehele proces biedt webwinkels perspectief qua kosten en prestatie.

Hans Elshout, CEO bij S&H, zal  vertellen wat webwinkels kunnen bereiken door samen te werken met een ‘single solution provider’. Deze presentatie wordt gegeven aan de hand van een klantcase over de voordelen die S&H aan haar klant, Winkelstraat.nl, heeft kunnen bieden.

Hans_Elshout_pc_rsz

Hans Elshout, CEO bij S&H Productfulfilment

S&H Productfulfilment BV, het bedrijf van Hans, is sinds de oprichting daarvan in 1996 in nog geen 6 jaar marktleider geworden in de tot dan toe door traditionele bedrijven gedomineerde markt van (financieel) e-fulfilment en e-commerce.
De diensten van S&H variëren van consultancy tot het opzetten en de operationele uitvoering van logistieke processen inclusief financieel fulfilment en klantenservice.
S&H beheert ongeveer 60 boekhoudingen met totaal + 200.000 financiële transacties per maand.

Uniek is onze reconciliatiemodule. Deze module biedt u een naadloze aansluiting tussen de financiële, verkoop- en voorraadadministratie.

http://www.onlinebetaalcongres.nl/programma

Labels
Nieuws S&H Productfulfilment

«Terug

LinkedInDelen