Over S&H Productfulfilment

Value Added Fulfilment®

S&H Productfulfilment, de Nederlandse marktleider in fulfilment, was reeds in 1996 dé Nederlandse pio-nier in e-commerce logistiek. Daardoor profiteert u bij S&H van zowel topkwaliteit als van onze ruime kennis en ervaring.

Uiteraard biedt S&H u alles wat nodig is om uw orders te ontvangen en uit te leveren. Maar bij S&H is fulfilment veel meer dan dat. Goed fulfilment is immers maatwerk; simpelweg omdat ieder fulfilment-vraagstuk net zo uniek is als uw concept en marktbenadering.

S&H: altijd een passende oplossing

Ons Value Added Fulfilment® concept biedt u een totaal dienstenpakket met unieke meerwaarde. Dat is mede te danken aan de maximale keuzevrijheid ten aanzien van responsevormen, verpakkingswensen en outputvarianten. Ook als uw wensen en behoeften wijzigen, hebt u volop uitbreidingsmogelijkheden naar en met aanverwante diensten en toepassingsmogelijkheden.

Omdat een optimale en sluitende virtuele integratie van alle procesonderdelen van groot belang is voor de kwaliteit, inzichtelijkheid en doorlooptijden van uw e-commerce keten, heeft S&H al deze disciplines uiteraard in huis.

Ons fulfilment werkt voor u

Dankzij de productfulfilment services van S&H kan uw bedrijf zich volledig op uw markt en op uw kern-processen richten. Terwijl u ervan verzekerd bent dat uw fulfilment van A tot Z perfect geregeld is.

Voor meer informatie:www.s-h.nl. Zie ook de vele toepassingsmogelijkheden en praktijkcases.

LinkedInDelen