PERSBERICHT – Ogone benoemt Jurgen Verstraete tot COO

Ogone, wereldwijd aanbieder van online betaaldiensten, stelt Jurgen Verstraete aan als Chief Operations Officer.

De 36-jarige Jurgen Verstraete neemt de functie van COO over van Peter De Caluwe, die deze positie de afgelopen jaren combineerde met die van CEO. Door de snelle en aanhoudende groei van het bedrijf besloot Ogone een COO aan te stellen om strategische projecten te begeleiden.

Jurgen Verstraete is sinds zeven jaar werkzaam bij Ogone. Eerst als leidinggevende van de Customer Care Afdeling en later als Head of Operations van het Senior Management team. Verstraete studeerde computerwetenschappen en heeft zijn brede technologische kennis te danken aan jaren werkervaring bij onder andere IP Globalnet, Telindus en PerkinElmer.

“Ik kijk ernaar uit samen met onze CEO Peter De Caluwe te zorgen dat Ogone’s krachtige expansiestrategie werkelijkheid wordt”, vertelt Jurgen Verstraete. “Met onze vergelijkbare managementstijlen en complementaire sterktes vormen we een uitstekend team.”

“Ogone is zich in een verhoogde versnelling aan het ontwikkelen van een Europees bedrijf naar een echte wereldspeler, met als belangrijke stap de overname van EBS in India”, aldus Peter De Caluwe, CEO van Ogone. “We hebben er het volste vertrouwen in dat Jurgen Verstraete de Executive Committee op deskundige wijze zal bijstaan in het concretiseren van onze internationale plannen door het verder ontwikkelen van ons operations team en het ontplooien van bestaande en nieuwe productinnovaties. Hij is dan ook begonnen aan één van de ‘bronnen’ van ons succes, namelijk onze vakkundige klantenservice, en zal deze troef dan ook met zich blijven meedragen.”

«Terug

LinkedInDelen