Over Ogone

Ogone is een van de grootste Europese leveranciers van betaaldiensten, met meer dan 35.000 klanten verspreid over 45 landen. Het bedrijf levert verschillende oplossingen voor het realiseren van elektronische betalingen op diverse gebieden, zoals e-commerce, ticketing, call centers of hotelwezen. Daarbij gaat het zowel om business-to-consumer oplossingen, als business-to-business (aankoopkaarten). Het dienstenaanbod van Ogone is één van de meest volledige, dankzij uitgebreide transactionele- en back-office functies.

Ogone is met de banken verbonden via beveiligde interfaces en kan op die manier internationale betalingsmethodes aanbieden, zoals Visa, MasterCard, American Express, Diners Club of PayPal, net als lokale betaalmethodes, waaronder iDeal en machtigingen in Nederland, Maestro UK in Groot-Brittannië, Bancontact/Mister Cash in België, ELV in Duitsland, Carte Bleue in Frankrijk, enz.

Diverse grote bedrijven hebben gekozen voor Ogone waaronder Bol.com, DHL International, Martinair, Vliegwinkel, Viking Direct, Hilton, T for Telecom, Hema, Hunkemoller, Conrad, Centerparcs, Anwb, Coolblue, Theater Carré en Thalys International.
Ogone is een zelfstandige onderneming, met Summit Partners als hoofdaandeelhouder en partner van zijn managementteam.
Ogone heeft kantoren in België, Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en de Verenigde Staten. Recentelijk is EBS overgenomen waardoor Ogone nu ook in India vertegenwoordigd is.

LinkedInDelen