Makkie.nl: de adviserende productvergelijker – Naast vergelijken ook persoonlijk aankoopadvies

Culemborg, 24 februari 2011 – De makers van Kieskeurig.nl lanceren een nieuwe vergelijkingssite: Makkie.nl. Makkie.nl maakt het kiezen bij aankopen nog makkelijker. Geen ingewikkelde technische termen en grote hoeveelheden specificaties, maar handige tips en top vijfjes. Als je wilt kun je zelfs persoonlijk advies krijgen. De productspecialisten van Makkie.nl zijn bereikbaar via telefoon, chat en e-mail.

Adviseren bij een aankoop
Veel mensen oriënteren zich bij een aankoop door eerst online producten te vergelijken. Makkie.nl geeft naast het vergelijken persoonlijk advies én inspiratie. De vergelijkingssite maakt hierbij gebruik van top vijfjes van producten, handige tips, consumentenreviews en een etalage met populaire en nieuwe producten. Uniek aan Makkie.nl is de Advieslijn. De productspecialisten beantwoorden vragen en geven persoonlijk advies. Daarnaast zijn de technische productspecificaties op de website geschreven in begrijpelijke taal. In plaats van aan te geven hoeveel inch een lcd televisie is, vind je op Makkie.nl de kijkafstand. En bij een digitale camera is te zien of deze in je binnenzak past.

Andere zoekbehoefte
Sander ten Dam, manager Makkie.nl: “Ons doel is consumenten zo goed mogelijk te helpen bij het kiezen van een product. Uit de eerste gebruikerstesten weten we dat hier veel behoefte aan is. Webwinkels en fabrikanten reageren ook enthousiast op het initiatief. Met name het begrijpbaar maken van technische specificaties en het geven van advies wordt goed ontvangen.”

Makkie.nl is een initiatief van Kieskeurig.nl, onderdeel van Sanoma Digital the Netherlands.

«Terug

LinkedInDelen