Over Kieskeurig.nl

Kieskeurig.nl is met 150.000 unieke bezoekers per dag de grootste onafhankelijke vergelijkingssite van Nederland. De ideale intermediair tussen consument en retailer.

Kieskeurig.nl is betrouwbaar en onafhankelijk

Kieskeurig.nl biedt, op toegankelijke wijze, betrouwbare en onafhankelijke informatie over producten, diensten en winkels, zodat consumenten een weloverwogen keuze kunnen maken in hun aankopen. Als een bezoeker een specifiek product zoekt, vindt hij een overzicht met daarin de uitgebreide productinformatie. De volgorde van winkels op Kieskeurig.nl is op basis van de prijs. Standaard verschijnt het goedkoopste aanbieder bovenaan de lijst. De volgorde van rangschikken kan zowel op prijs (hoog-laag / laag-hoog) als op winkelbeoordeling gedaan worden en is door de gebruiker eenvoudig te selecteren. De positie van de winkel staat dus los van de verdiensten en wordt op geen enkele manier beïnvloed door Kieskeurig.nl.

Reviews

De reviews op Kieskeurig.nl zijn voor en door consumenten. Op dit moment staan er meer dan 700.000 reviews op Kieskeurig.nl. Hier komen ongeveer 8.000 reviews per maand bij. Alle reviews, zowel product- als winkelbeoordelingen, dienen aan de door Kieskeurig.nl opgestelde spelregels te voldoen. Daarbij worden alle consumentenbeoordelingen door één of meerdere contentspecialisten gecontroleerd. De reviews zijn daarmee van zeer hoge kwaliteit. De uiteindelijke score van de winkels worden voor 50% bepaald door de mening van de consument en voor 50% door de Kieskeurig.nl mysteryshopper. In totaal wordt elke winkel door de Mystery Shopper op zo’n 50 criteria beoordeeld, waaronder de eisen van de Nederlandse wetgeving. Voor meer informatie over de winkelbeoordeling, klik hier.

Best Reviewed

“Best Reviewed” is een waardering voor een product dat door consumenten op de Kieskeurig.nl site het best wordt beoordeeld. Elke maand wordt bekeken welke producten die maand het predikaat “Best Reviewed” krijgen.

Hoe komt een product in aanmerking?

Er moet onder andere voldaan zijn aan de volgende criteria:
• Er moeten minimaal 10 productreviews van maximaal 9 maanden oud van het product zijn
• Het product moet nog door minimaal 5 winkels op Kieskeurig.nl worden verkocht.
• Het product moet een minimale gemiddelde beoordeling hebben van 8.
• Er moeten binnen de productgroep minimaal 5 producten (= nominaties) zijn die aan bovenstaande criteria voldoen, als dat niet het geval is, is er die maand geen “Best Reviewed” binnen die betreffende productgroep.
• Binnen een productgroep krijgt de nominatie met de hoogste gemiddelde beoordeling, het predikaat “Best Reviewed”.

Productbeoordelingswidget

Het is bekend dat de invloed van online productbeoordelingen een steeds grotere rol gaat spelen. Het heeft zichtbaar een invloed op het koopgedrag van de consument. Kieskeurig.nl heeft de kwaliteit en betrouwbaarheid van de ruim 700.000 beoordelingen hoog in het vaandel staan. Daarom heeft Kieskeurig.nl een applicatie ontwikkeld. Deze applicatie kun je gebruiken op je site bij de producten van je keuze. Zodra de beoordeling op Kieskeurig.nl verandert, wordt deze ook aangepast op jouw site.

Kieskeurig.nl feiten

Bezoeken per maand 5.000.000
Aantal producten 161.000
Aantal reviews 700.000
Uniek bezoek per dag 150.000
Uniek bezoek per maand 2.300.000
Pageviews per dag 1.800.000
Aantal productgroepen 282
Aantal webwinkels 410
Aantal leads per maand +2.000.000
Stik bereik 12,7 %

Mobiel

 

Mobiel.kieskeurig.nl is de mobiele versie van Kieskeurig.nl en biedt de consument informatie over producten en prijzen in de winkel rechtstreeks op de mobiel.

Kieskeurig.nl is onderdeel van Ilse Media (januari 2010 Sanoma Digital).

LinkedInDelen