ISM eCompany: de nummer één in e-commerce

ISM eCompany is een fullservice e-commerce bureau, en marktleider in Nederland op het gebied van innovatieve e-commerce oplossingen. We staan sinds 1992 in de frontlinie van nieuwe technologie. Ons team van 200 gekwalificeerde experts heeft het leerproces rond e-commerce oplossingen dan ook uitvoerig doorlopen. Een solide basis om op al uw e-commerce vraagstukken een passend antwoord te garanderen.

Vanuit de Van Nelle ontwerpfabriek te Rotterdam bedienen we toonaangevende klanten als Kruidvat, PostNL, Primera, Biretco, Truus.nl, Lief! Lifestyle, Triumph,  Oxfam Novib, NHA, Bedding Company, Roobol Woonwinkels, Nelson Schoenen. en vele anderen.

B2C én B2B E-commerce

ISM eCompany is groot geworden met het bouwen en implementeren van innovatieve B2C- en B2B e-commerce oplossingen. We staan aan uw zijde door het gehele proces: van ideevorming, advies en conceptontwikkeling tot oplevering. Wij beperken we ons niet tot het web maar kunnen meerdere kanalen inzetten. Denkt u hierbij aan interactieve kiosken, mobiele oplossingen en een brede inzet van eMarketing tools.

Focus op resultaat

Onze aanpak is die van een nuchtere Rotterdamse mentaliteit en kent een sterke focus op rendement. We geven gericht advies en garanderen een vlotte implementatie door de inzet van flexibele bouwstenen. Hierbij is de leidende vraag altijd: wat draagt optimaal bij aan de doelen van uw onderneming?

Partner in eBusiness

Naast een eBusiness specialist, is ISM eCompany vooral een partner voor haar klanten. In de afgelopen 17 jaar hebben we dan ook een sterk klantenbestand opgebouwd in de top van het Nederlandse bedrijfsleven. Met constante technische verbeteringen en samenwerkingsverbanden anticiperen we op online ontwikkelingen. Daardoor bieden we voor iedere onderneming een passende oplossing. Van retail bedrijf tot zakelijke dienstverlening, en van bierbrouwer tot fashionmerk.

ISM eCompany biedt eBusiness met resultaat.

LinkedInDelen