ISM bouwt Magento webshop voor Duifhuizen

Duifhuizen laat haar nieuwe webshop bouwen door ISM eCompany. ISM zorgt dat de webshop volledig aansluit op de wensen en behoeften van Duifhuizen en bouwt de nieuwe webshop op Magento Software.

Daarbij zorgt ISM voor de integratie van de webshop met de fysieke winkels, zodat klanten online kunnen bestellen waarbij zij kunnen kiezen om bestelling thuis te laten bezorgen of deze af te halen in de fysieke winkels. Naast de bouw van de nieuwe webshop verzorgt ISM ook de hosting en het beheer voor Duifhuizen.
ISM en Duifhuizen werken al langere tijd samen op het gebied van online marketing. De online marketing specialisten van ISM bieden Duifhuizen ondersteuning op de gebieden; techniek, zoekwoordenonderzoek, content, Google Shopping, Google Places en linkbuilding.
Over Duifhuizen
Bij Duifhuizen kan men terecht voor trolleys, koffers, zakentassen, hippe modeartikelen en stijlvolle tassen in verschillende leersoorten. Duifhuizen heeft voor ieder wat wils. De collectie is uitgebreid en wisselt regelmatig door onder andere het volgen van de laatste trends.Ook heeft zij vaak scherpe aanbiedingen en staat bekend om haar goede service verlening.

¬ęTerug

LinkedInDelen