IMpact Retail kiest voor TNT Post Pakketservice

Vanaf 1 november 2009 verzendt IMpact Retail alle pakketstromen met TNT Post Pakketservice. IMpact Retail is de grootste zelfstandige retailorganisatie in consumentenelektronica in Nederland. Via de verschillende winkelformules biedt IMpact Retail voor iedere klant een passend aanbod, online en offline. Tot de formules van IMpact Retail behoren Prijstopper, It’s, Modern en BestFive.

Voorheen maakte Impact Retail nog gebruik van twee vervoerders, inclusief TNT Post Pakketservice. Daarnaast hebben zij een eigen Klanten Bezorg Service waarmee ze voornamelijk producten vervoeren waar 2 mans distributie voor nodig is.

De keuze om alle pakketstromen met TNT Post Pakketservice te verzenden is voortgekomen uit onze uitstekende dienstverlening:

  • Flexibiliteit

IMpact Retail wil op termijn het mogelijk maken voor haar klanten tot laat in de avond te bestellen en de volgende dag te laten bezorgen. TNT Post Pakketservice denkt graag met IMpact Retail mee in dit proces.

  • Betrouwbaarheid

In het afgelopen jaar hebben wij aan IMpact Retail en de ontvangers onze uitgebreide dienstverlening en onze betrouwbaarheid bewezen.

  • PakjeGemak

IMpact Retail gaat PakjeGemak aanbieden aan haar klanten, waarmee zij kunnen kiezen voor het afhalen van hun pakketten van een afhaallocatie. IMpact Retail klanten kunnen straks kiezen uit ruim 1900 afhaallocaties.

  • Partnership

IMpact Retail gaat met haar keuze een langdurige partnership aan met TNT Post Pakketservice. TNT Post Pakketservice betrekt graag haar klanten bij het ontwikkelen van nieuwe diensten en producten die aansluiten bij de wensen en behoeften van haar klanten en de ontvangers.

Voor meer informatie over IMpact retail: zie www.impactretail.nl

«Terug

LinkedInDelen