High Growth Awards 2009

Daisycon is een van de genomineerden voor de High Growth Awards 2009. De nominatie komt tot stand door een onafhankelijke jury van succesvolle groeiondernemers en deskundigen. De High Growth Awards zijn een initiatief van Bizz, Price Waterhouse Coopers en de Rabobank.

De High Growth Awards zijn een jaarlijks terugkerende verkiezing voor Nederlandse ondernemingen die de afgelopen drie jaar een flinke omzetgroei hebben gerealiseerd. Bij de High Growth Awards is niet alleen de kwantitatieve groei belangrijk maar draait het ook om de kwaliteit van die groei. Een onafhankelijke jury van succesvolle groeiondernemers en deskundigen beoordeelt de deelnemende bedrijven.

De High Growth Awards staan voor Erkenning & Inspiratie. Erkenning voor de inzet en het uitwisselen van ideeën en ervaringen waarbij groeiondernemers uit diverse branches persoonlijk worden ontmoet. Inspiratie voor én door groeiondernemers vormt de kracht van het programma. Met als hoogtepunt de toekenning van de High Growth Awards voor de snelste en beste groeibedrijven. Genomineerd worden voor de High Growth Awards betekent erkenning voor een buitengewone groeiprestatie.

Op 17 november 2009 worden de High Growth Awards uitgereikt tijdens een feestelijk diner in Theater De Flint te Amersfoort.

«Terug

LinkedInDelen