Over E-Mark

Optimaal rendement behalen met E-mailmarketing? E-mark Mail is gespecialiseerd in e-mail marketing. U geeft ons de doelstellingen, wij leveren u het resultaat. Dankzij onze krachtige en gebruiksvriendelijke e-mailapplicatie zorgen wij ervoor dat u het optimale resultaat uit uw marketing budget haalt.

U krijgt op elk gewenst moment inzicht in de resultaten van uw e-mailing. U kunt dus direct bijsturen en heeft inzicht in de acties van de lezers tot op individueel niveau.

Strategische advies voor optimale inzet online marketing

Advies en begeleiding staan bij E-mark centraal. Om een optimaal resultaat uit uw e-mail marketing te halen, is een strategische opzet van groot belang. Het testen van uw database op verzendmomenten, subjects en lay-out is een praktisch voorbeeld hiervan. Daarnaast kent onze applicatie een uitgebreide conversiemeter waarmee u direct per mailing ziet wat deze oplevert. Indien gewenst verzorgen wij tevens een koppeling met Google Analytics.

Meetbare resultaten; behavioral targeting

E-mark heeft haar eigen e-mail applicatie ontwikkeld waarmee u mailings tot in detail kunt personaliseren. Content kan per individuele ontvanger afgesteld worden, evenals het moment van verzending. De statistieken van uw mailing direct zijn zichtbaar, zodat u altijd een vinger aan de pols kunt houden. Wilt u automatisch een e-mail ontvangen, een X-aantal dagen na verzending, met de resultaten in een PDF-bestand? –Stelt u dat in bij versturing en u wordt automatisch op de hoogte gehouden!

Van kant- en klaar tot maatwerk

E-mark heeft de expertise en techniek in huis die u nodig heeft. Van kant-en-klare applicaties en tailor made producten, wij hebben waar u naar verlangt. Benieuwd naar de mogelijkheden binnen uw branche? Wij praten graag met u verder!

LinkedInDelen