Beste Reviewed producten Kieskeurig.nl voor maand december

Culemborg, 2 december 2010 – ‘Best Reviewed’ is een eretitel voor een product dat consumenten op Kieskeurig.nl als beste hebben beoordeeld. Dit wordt vastgesteld aan de hand van alle beoordelingen tot de maand oktober. Deze producten krijgen voor deze maand dan het predicaat ‘Best Reviewed’.

Best Reviewed voor de maand december:

Digitale camera Nikon Coolpix S8000
Videocamera JVC GZ-HD620
Mediaspeler AC Ryan Payon!HD Mini
GSM Motorola Milestone
Espresso-apparaat Siemens TK6500
LCD-tv Philips 46PFL9705H
Plasma tv Panasonic TX-P50G20

Criteria voor ‘Best Reviewed’
Om het stempel ‘Best Reviewed’ te krijgen, moet ieder product aan bepaalde criteria voldoen: een product moet minimaal een 8 scoren, moet minstens 10 beoordelingen hebben en moet door minimaal 5 winkels op Kieskeurig.nl worden verkocht. Contentspecialisten controleren alle reviews voor plaatsing op o.a. voldoende motivatie, schuttingtaal en manipulatie.

Belang Kieskeurig.nl stijgt
Consumenten hechten veel waarde aan de mening van andere kopers. Steeds meer bezoekers van vergelijkingssites laten reviews meetellen in hun overweging tot een aankoop. Momenteel heeft Kieskeurig.nl 765.000 productreviews online staan. Steeds meer partijen maken gebruik van deze reviews. Zo toont KPN productreviews van Kieskeurig.nl in hun winkels en plaatsen verschillende vergelijkingssites als Beslist.nl de reviews door op hun website.

Meer informatie over de ‘Best Reviewed’ producten op Kieskeurig.nl is te vinden op http://www.kieskeurig.nl/best_reviewed.

¬ęTerug

LinkedInDelen